Prima pagină > Cei care scriu > Este Dan Mihalache semi-analfabet ?

Este Dan Mihalache semi-analfabet ?

Rubensianul socio/politolog cu voce si gesturi feminizate (niciun apropo…:)), actualmente liberal si un fel de „poarta tava” in guvernul Ponta, Dan Mihalache, preda la Universitatea D. Cantemir, 4 ore pe saptamana. Nimic surprinzator :). In CV-ul sau, la loc de cinste, si-a trecut indeletnicirea de jurnalist : 1991 – 1993 – ziarul Azi, redactor, publicist, comentator; 1993 – săptămânalul „Timpul – 7 zile”, publicist comentator. Pentru cei care nu stiu sau au uitat, cele 2 fituici erau, alaturi de Adevarul si Dimineata, hartiile igienice care-i stergeau fundul in fiecare zi bolsevicului Iliescu in anii ’90.

Cariera politica a lui Dan Mihalache este atat de mizera, impanata cu atatea tradari jegoase (APR – PSD – PNL), incat nu merita discutata momentan. Un oportunist de cea mai joasa speta ! Mai grav este ca tov. Dan Mihalache a prestat in jurnalismul romanesc iar, mai nou, si-a descoperit vocatia de scriitor anal-ist. A publicat recent vol. 1 din „Trei ani la urne”. O carte despre care se poate spune doar un singur lucru: e scrisa de un semi-analfabet ! Spun semi pentru ca unele cuvinte sunt scrise corect, dar partea gramaticala sufera prin lipsa. Cateva exemple din exprimarea in scris a acestui anal-ist socio/politic, doctorand în ştiinţe politice:

„Principalele surse de documentare, o reprezintă presa vremii, agenţiile de ştiri” (pg. 9); „Unele dintre ele s-au concretizat, dar altora le-a lipsit consistenţa şi consecvenţa” (pg. 17); „Pe fondul lipsei de informaţii, a suspiciunilor” (pg. 288); „pe fondul crizei interne şi a certurilor” (pg. 293); „Transferurile de la un partid la altul este o trăsătură a vieţii politice maramureşene” (pg. 307); „dar totuşi” (pg. 313); „profilul mai degrabă rural, fără aglomerări urbane semnificative, nu ofereau datele unui vot politic favorabil” (pg. 351); „Miza mare şi scorul strîns din primul tur a făcut ca” (pg. 362).

Ce scrie, ce preda studentilor, cum il sfatuieste pe Victoras un asemenea agramat ? Mai conteaza ?

 

Reclame
Categorii:Cei care scriu
  1. cititor
    26/06/2015 la 21:28

    pai cica a facut scoala GERMANA…

    Apreciază

  1. No trackbacks yet.

Comentaţi

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s