Prima pagină > Diverse > Urgent ! În atenţia d-lui Dan Voiculescu

Urgent ! În atenţia d-lui Dan Voiculescu

D-le profesor Dan Voiculescu, cu deosebită stimă şi consideraţiune, vă atrag atenţia asupra unui fapt de o gravitate excepţională, petrecut in cadrul trustului dvs. de presă Intact. Mai precis, în data de 14.09.2012, în cadrul emisiunii „Subiectiv” difuzată de Antena 3, realizatorul acesteia dl. Răzvan Dumitrescu a avut o reacţie surprinzătoare, nefericită, necontrolată, chiar nedemnă pentru un angajat al trustului dvs.

Menţionez că mă aflam accidental pe Antena 3, postul dvs. fiind memorat din greşeală între doua programe sportive. Ce mi-a fost dat să văd ochilor şi să aud urechilor: dl. jurnalist Răzvan Dumitrescu, aflat într-o periculoasă stare de surecscitare, la propunerea unui invitat de a-l invita pe „guvernatorul” Băsescu într-o viitoare emisiune pentru a clarifica o seria de neclarităţi, a răspuns astfel (citez din memorie):

” M-am jurat că cât voi mai face emisiuni, să nu-l mai invit pe acest individ ! (…) Ar fi sub demnitatea mea de om !”. Ştiu, d-le profesor Voiculescu, că monitorizaţi cu blândeţea proverbială toate emisiunile Antenei 3. Mai ştiu şi că aţi reuşit în timp să construiţi, cu multă trudă, un colectiv de jurnalişti cu adevărat profesionişti, integrii, verticali, adevărate modele pentru generaţiile viitoare. Tocmai de aceea emisiunile Antenei 3 sunt urmărite de un număr exagerat de telespectatori, în mare parte oameni instruiţi, erudiţi, care ştiu să filtreze informaţiile şi să analizeze până la ore târzii din noapte comentariile angajaţilor dvs.

Tocmai din motivele enumerate mai sus (ar mai fi câteva dar nu mai am chef să le scriu), nu pot sa înteleg absenţa oricărei reacţii din partea conducerii la folosirea unui cuvânt, recte „demnitate”, în cadrul unei emisiuni live de la Antena 3 ! Cum adică Răzvan Dumitrescu îşi permite să emită o asemenea aberaţie ? Păi, vorba maestrului Dinică, „la banii lui îşi permite să aibă demnitate ?”. De când trustul Intact a devenit un sat fără câini şi motanul doarme ? Cu ce se ocupă dl. pastor Gâdea, directorul Antenei 3 ? Cum îşi păstoreşte el turma de oi ?

Ţin să vă amintesc un fapt poate necunoscut dvs. d-le profesor Dan Voiculescu, acest Răzvan Dumitrescu este co-acţionar cu dl. Bogdan Chirieac la firma Press Media Electronic SRL care deţine site-ul „DeCe News”, unde toti cei interesati vor gasi, printre altele, „informatiile despre care nu vorbeste nimeni, legate de afaceri despre care vorbeste toata lumea”. Probabil că această afacere îi conferă lui Răzvan Dumitrescu o anumită independenţă financiară, altfel nu se poate justifica enormitatea spusă.

Închei d-le profesor Dan Voiculescu, cu o scurtă trimitere la istorie: ştiţi mai bine decât ceilalţi patroni din mass-media românesca că in epoca sclavagistă deliciul plebei erau luptele gladiatorilor. Aceştia, pentru a-şi câştiga libertatea, erau obligaţi o anumită perioadă de timp sa lupte sub spectrul morţii pentru stapânul lor. Marea lor majoritate au murit în arene, foarte puţini au devenit cetăţeni liberi care să-şi permită o fărâmă de „demnitate” (ce urât sună).

De aceea vă rog d-le profesor Dan Voiculescu, să nu mai permiteţi astfel de ieşiri în decor de la traseul stabilit. Şi gladiatorii dvs. trebuie să înţeleagă ca până la urmă sunt tot nişte sclavi !

Cu stimă, preţuire, deosebită consideraţiune, respect, afecţiune, chiar dragoste,
un cetăţean revoltat de subiectiva „demnitate” a lui Răzvan Dumitrescu !

Reclame
Categorii:Diverse
 1. 17/09/2012 la 11:39

  Si care ar fi problema? Asta ar mai trebui ca sa-l vedem pe cel lovit la stat, în direct, și pe Antena 3.

  Apreciază

 2. merisorul
  17/09/2012 la 13:00

  Lupuş: vizionare plăcută în continuare la A3. Problema era că Răzvan Dumitrescu şi-a permis să folosească un cuvânt indecent pentru trustul Intact şi Dan Voiculescu: „demnitate” ! Şi nici măcar nu glumea, ceea ce e şi mai grav !

  Apreciază

 1. No trackbacks yet.

Comentaţi

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s