Prima pagină > Despre Lichele > Marius Pieleanu, sondorul prostituţiei

Marius Pieleanu, sondorul prostituţiei

Azi pe la prânz, în timpul „tradiţionalei” mese, mă pune necuratul să deschid tv-ul. Cu prăfuita telecomandă caut informaţii despre ce s-a mai întâmplat prin ţară şi ajung la un post unde se discuta aprins despre ultimul sondaj de opinie în legătură cu viitoarele alegeri parlamentare. Ce să vezi, ca un Făt Frumos cam bubos, USL-ul ajunsese pe la 60% când acum 2 săptămâni era la 48% cu indulgenţă, iar Crin zburase prin somn de la 13% la 35% 🙂 ! Mă frec bine la ochi, mâncarea mi se opreste în gât, o senzaţie de iRealitatea mă cuprinde. Gândesc: „cum dracu’ au crescut aştia 12 procente în 2 săptămâni?  N-au făcut nimic, plagiatorul era tot acolo, Oltchimul merge bine doar la handbal, predicţiile erau de scădere, etc. Nu se schimbase nimic, sau poate-mi scăpase mie ceva ?” Da, autorul sondajului ! 🙂

Era făcut de „Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde SRL”, prescurtat „Marius Pieleanu SRL” ! M-am liniştit şi mi-am continuat prânzul. Ba chiar am început să mă amuz când auzeam comentariile personajelor din studio. Bine dispus, la ţigara de după am dat un „sărci” pe net, doar aşa de plictiseală să am cu ce mă distra. La prima căutare îţi apare profilul marelui sociolog „epidermic” Marius Pieleanu. Ca orice intelectual din trustul Intact, Marius are o personalitate multiplă. Sociologul, deontologul, analistul, profesorul, angajat cu juma’ de normă la Antena 3, Marius Pieleanu, este şi un bun cunoscător al fenomenului prostituţiei din RO. El aplică cu multă pasiune zicala: „Noaptea vesel, ziua trist” 🙂

Atât de implicat este Marius Pieleanu în viaţa de noapte încât şi doctoratul său are ca temă: ”Devianţa socială și consumul de alcool în România anilor ’90” :). Drumurile sale dese la procuratură au fost datorate implicării în toate scandalurile majore de prostituţie. Pornind de la bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima şi terminând, momentan, cu “Premiante pentru VIP-uri” al Andreei Marta,  cadrul didactic de la SNSPA (au ce învăţa studenţii…) Marius Pieleanu nu a ratat nimic. Probabil a făcut un studiu sociologic apro-fund-at despre fenomen :).

Să nu uităm cumva şi scandalul de acum câţiva ani, când a fost interceptat în timp ce o hărțuia sexual pe Ana Birchall, fosta consilieră a lui Mircea Geoană căreia îi spunea, gingaș, că vrea ”să o privească epidermic” și o invită să petreacă împreună trei nopţi romantice la Geogiu Băi, dar nu în calitate de amică…(„De ce mi-ai cerut sa ma culc cu tine?!”, l-a interogat pesedista, intrebare la care analistul a evitat un raspuns concret. Uitand complet de faptul ca interlocutoarea sa este femeie la casa ei, Pieleanu marturiseste ca vrea s-o „implineasca”, „s-o faca vedeta” si ca Ana Birchall este atat de frumoasa, incat nu poate accepta ca intre ei sa fie o relatie platonica, de simpli amici. „Eu am crezut ca poti sa fii un foarte bun amic”, riposteaza pesedista. „De ce m-ai invitat trei zile la Geoagiu? Ce sa vorbim trei zile? Ai zis ca sunt prea frumoasa ca sa ma privesti ca pe o amica… In conditii normale, n-as fi purtat aceasta discutie, dar m-am uitat prin SMS-urile primite de la tine. In mesaje erai foarte viril, dar observ ca acum nu mai zici nimic. Sau erai prea furat de aburii alcoolului?”)  Marele fante, Mariusică al nostru, a fost refuzat cu delicateţe sau nu. Lovit în amorului propriu şi-a regăsit refugiul, pentru un timp, în braţele soţiei, Ileana Manuela Pieleanu, angajată la Administraţia Naţională a Penitenciarelor în funcţia de director (şef oficiu juridic).

Adunat din buduoarele „fetiţelor” de maistrul Dan Voiculescu, craiul Marius Pieleanu trece cu pachetul de prezervative din tabăra lui Vântu în cea a lui Felix, unde începe să combată în emisiunile „independente”. Este şi plătit pentru serviciile sale cu 55.505 ron (juma’ de miliard vechi) pe an. De la facultate mai ia 56.608 ron şi din programul POSDRU (ăla suspendat acum) încă  un mizilic de 37.200 ron în calitate de expert. Trăgând linie, sondorul Marius Pieleanu a strâns cam 1 miliard jumătate în 2011 ! Nu mai punem la socoteală grosul, adică plata pentru sondajele de opinie „imparţiale” comandate de USL. De exemplu „Avangarde – Pieleanu”, înainte de alegerile locale, a taxat PSD-ul, pentru un sondaj intern, efectuat la fiecare filială judeţeană, cu cîte 130.000 de euro plus TVA de fiecare judeţ, ajungînd la nivel naţional să încaseze, în luna mai, peste 5 milioane de euro !

Sincer, nu ştiu cat din sumele acestea indecente au ajuns în conturile familiei Pieleanu şi cât a cheltuit profesorul Marius Pieleanu în escapadele sale prin colorata lume a prostituţiei. Nu ştiu nici cât de confortabil se simte doamna Pieleanu când soţul e chemat să dea cu subsemnatul pe la procuratură despre aventurile sale sexuale. Nu ştiu şi nici nu mă interesează, fiecare face ce ştie şi vrea cu banii lui, dar ce mă deranjează este faptul că un asemenea individ modelează caractere tinere în facultate şi dă lecţii de morală şi de comportament social „bizonilor” care se uită la Antenele lui Voiculescu. Ar trebui să presteze muncă în folosul comunităţii, să-şi atârne o pancardă de gât şi să militeze, în faţa parlamentului, pentru legalizarea prostituţiei. Doar cunoaşte foarte bine fenomenul din interior…:)

Reclame
Categorii:Despre Lichele
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Comentaţi

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s