Prima pagină > Poporul Ales > De ce nu ne-aţi lăsat să vă iubim ? (2)

De ce nu ne-aţi lăsat să vă iubim ? (2)

Încep această a 2-a parte cu o întrebare adresată celor care acuză poporul român de un sangvin antisemitism, legată de împrejurările pre şi post 1907. Să presupunem (prin absurd, evident) că în locul ţăranilor români ar fi fost evrei iar arendaşii români s-ar fi comportat exact la fel ca alde fraţii Fischer, etc. Cam ce ar fi simţit ţăranii evrei ? Nici o sămânţă de antiromânism nu ar fi fost sădită în sufletele lor ? Este doar o presupunere imposibilă. Evreii din România nu au lucrat niciodată pământul… Sau poate Elie Wiesel are altă opinie ?

Şi nu v-aţi mulţumit cu averile, cu muşterii magazinelor, cu fotoliile din conducerile băncilor, cu subiectele din presa controlată de voi. Nu, întotdeauna trebuia mai mult ! Şi ce v-aţi gândit, ia să vedem noi cum e cu marxismul într-o ţară creştină şi profund religioasă ? Apropo, Karl Marx o fi fost german, evreu sau o corcitură iudeo-germană (tată evreu şi mamă nemţoaică) ? Misiunea de a „testa” fertilitatea terenului a primit-o un român neaoş, Constantin Dobrogeanu-Gherea 🙂 Născut în Ekaterinoslav, Imperiul Rus la 1855, adevăratul său nume a fost : Solomon Katz (ce frumos sună) sau Mihail Nikitici Kass. Oricum l-ai striga, Dobrogeanu-Gherea era evreu sadea !

Înflăcărat de generoasele idei ale „luptei de clasă” marxiste, evreul Dobrogeanu-Gherea face un mare bine României şi înfiinţează în 1893, „Partidul Social – Democrat al Muncitorilor din România„. Ce ironie a sorţii : să te refugiezi de teroarea rusă într-o ţară eminamente agrară ca România şi în loc să te ocupi cu jupuirea ţăranilor tu să organizezi un partid al muncitorilor ! O nouă sfidare a evreului Dobrogeanu-Gherea este lansarea studiului sociologic „Neoiobăgia”, în 1910, la numai 3 ani de la răscoala ţăranilor şi împotriva arendaşilor, majoritatea evrei. Daca evreul Dobrogeanu-Gherea o intitula „Neobrăzarea arendaşilor”, măcar titlul ar fi fost tangent cu realitatea.

Dar să revenim la mişcarea marxisto-socialistă din România acelor ani, a cărui vârf de lance şi ideolog era evreul Dobrogeanu-Gherea. Iată cum îl aprecia „amicul” Leo Troţki, unul dintre evreii care au condus revoluţia bolşevică din Rusia : „Printre miniştrii, diplomaţii sau prefecţii din România, nu puţini sunt cei care au învăţat alfabetul politic de la Gherea. Din fericire ei nu sunt singuri. Din 1890, Gherea a condus prima generaţie de muncitori socialişti români spre învăţăturile marxismului. Gherea şi Rakovsky au fost primii care au îndreptat Partidele socialiste spre Revoluţia din Rusia şi au iniţiat un nou tip de partid socialist !”.

Se cuvine să-i mulţumim lui Dobrogeanu-Gherea pentru că ne-a învăţat atât de multe lucruri marxiste folositoare, că ne-a „îndreptat” spre bolşevism, că fiul său Alexandru (Gherea sau Katz ?) a fost membru fondator al PCR. Să-i mulţumim pentru intensa activitate dusă, în timpul Războaielor Balcanice, împotriva „imperialismului românesc” şi de promotor al unei Federaţii Balcanice sub steagurile roşii ale marxismului. În fine, cele mai multe aprecieri ar trebui să le primească evreul Dobrogeanu-Gherea pentru că ne-a „binecuvântat” în 1875, când la vârsta de 20 de ani a sosit în România ca revoluţionar evreu-rus refugiat, aparţinând grupului de „narodnici” !

În vremurile acelea, românii nu erau antisemiţi, criminali, ucigaşi în serie… Pe atunci evreii „soseau” în România, se „refugiau” în România iar unii ne predau învăţăturile marxismului şi erau primii care aplaudau revoluţia bolşevică. Apropo de „Marea Revoluţie din Octombrie” (ce pagină fascinantă din istoria poporului evreu !). Poate cei care ne acuză de Holocaust ar trebui să-şi amintească următoarele rânduri : Bolsevismul este organizat si facut de evrei, care n-au nationalitate si al caror unic scop este sa distruga pentru interesul lor societatea existenta”  – ministrul olandez Oudendyke sau Conducătorilor bolşevici de-aici, care sunt majoritatea evrei şi 90 % din ei acum au sosit din străinătate, nu le pasă nici de Rusia nici de altă ţară ci sunt internaţionalişti şi ei lucrează ca să instaureze o revoluţie socială mondială”Ambasadorul Statelor Unite în Rusia David R. Francis

Oare mai putem vorbi de o Revoluţie comunistă a poporului rus, din moment ce în Comitetul Central al Partidului Bolşevic erau 3 ruşi şi 9 evrei; în comitetul executiv 42 evrei şi 19 ruşi, letoni şi georgieni; în comisariatul poporului 17 evrei şi 5 ne-evrei. La Moscova, poliţia secretă era condusă de 23 evrei şi 12 alte persoane. Nu degeaba evreul M. Cohan simţea o mândrie orgasmică când, în 1919 scria : „Putem fără ezitare să afirmăm că Marea Revoluţie Rusă a fost înfăptuită de mâinile evreieşti… Noi am fost şi numai noi cei ce am condus Proletariatul Rus spre aurora internaţională şi chiar astăzi Cauza bolşevismului stă în mâinile noastre tari… Simbolul iudaismului, steaua cu cinci raze, este acum adoptată de bolşevism !”. 

va urma

Reclame
Categorii:Poporul Ales
 1. Codrut Popa
  14/11/2012 la 01:17

  ..nimic nu e intamplator ….mai asteptam ?!

  Apreciază

 2. 19/11/2012 la 20:31

  Multumim pentru aceste articole bine documentate!

  Apreciază

 3. truthOrdaRe
 4. Radu Humor
  30/10/2016 la 14:15

  Titlul prea înduişător pentru grozăviile prin care am trecut unii din cauza altora !
  Din păcate, şi unii şi alţii ne datorăm foarte multe, dar cineva de-aici de jos nu face încă dreptate !

  Apreciază

 5. 22/12/2016 la 19:47

  dar asa zisul Elie Wiesel se pare ca e impostor, tot n evreu de-al lui il reclama pentru asta, Fotografiile in care apare, pe de alta parte, nu arata vreun numar de detinut de Auschwitx tatuat. I-o fi fost rusine si l-a scos?

  Apreciază

 1. No trackbacks yet.

Comentaţi

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s