Prima pagină > Despre Lichele, Poporul Ales > Raeţchi, cât de fraieri îi crezi ?

Raeţchi, cât de fraieri îi crezi ?

Atât de mult m-a interesat această persoană şi acţiunile ei „civice” încât am rămas constipat din cauza stresului vreo 3 zile ! Dar azi dimineaţă, după o „evacuare” tihnită am reuşit să-mi stăpânesc emoţiile şi să pot aborda subiectul Ovidiu Raeţchi, sau Bouvidiu, n-am reţinut exact numele. Ba chiar faţa lui m-ar îndrepta spre a doua variantă… Raeţchi jr. este băiatul renumitului „zile domnul Geo” Raeţchi şi mai este şi evreu. Nimic rău. Numai că Raeţchi jr. a reuşit o performanţă cam rară pentru un evreu, să ajungă slugă ! Singura lui scuză este că pupincurismul lui vizează fundul unui turnător la Securitate, tov. Voiculescu. Nici asta nu-i atât de grav, înaintând în vârstă, fundul turnătorului dă rateuri şi trebuie lins mai des.

Ce-i mai grav şi poate îngrijora, este faptul că Raeţchi jr. este candidat din partea USL, mai precis PC, pentru Colegiul 4 Diaspora, colegiu care include şi Israelul. Acum eu ştiu că evreii sunt ai dracului de deştepţi şi de aceea Raeţchi jr. are puţine şanse de reuşită, chiar dacă rădăcinile lui sunt în poporul ales. Pentru a-i ajuta pe viitorii alegători să-l cunoască mai bine pe Raeţchi jr. iată un portret al celui ce se vrea deputat din partea lor: Raeţchi jr. a terminat Facultatea de Stiinte Politice cu lucrarea de licenţă : „Umanismul si nasterea modernitatii (Marele deceniu: de la Erasm si Morus la Luther)”. Cam sensibil subiectul Luther pentru evrei, nu ? A mai început şi Facultatea de Filosofie Universitatea Bucurestidar din cauză muncii laborioase ca, consilier parlamentar, a renunţat la ea aruncând-o în congelator.

În 2006 dă iama prin ONG-uri şi înfiinţează „Asociatia Tineri in Actiune (TACT)”. Am vrut să aflu ce activităţi a desfăşurat această asociaţie, aşa că am accesat adresa oficială : www.asociatiatact.com Serverul nu m-a lăsat să găsesc respectiva adresă :), aşa că am căutat pe google. Am găsit o singură trimitere la TACT, care este de fapt pagina unei secte penticostale ! Băi al dracu’ Raeţchi jr., nu ştiam că evreii sunt penticostali. Merg mai departe, după ce m-am lămurit cu TACT şi dau peste un nou ONG ansamblat de Raeţchi jr., „Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS)”. Hopa, stai că omul mă apără de jecmăneala statului, ia să văd. Ei aici găsesc site, numai că exact link-urile despre activitatea FACIAS dau erori. În rest plângeri legate de referendum şi una despre antisemitismul din România. Asta cu antisemitismul nu am înţeles cui îi este adresată ? Statului român nu se poate, pentru că FACIAS tocmai apăra cetăţenii împotriva lui ! Atunci cui Raeţchi jr. te adresezi ? Împotriva cetăţenilor şi a dreptului la liberă exprimare ? De acord, dar fă-o în nume personal sau mai cere-i nişte bani lui Voiculescu şi pune de un nou ONG care se poate intitula „Fundaţia pentru apărarea Statului Israel împotriva Cetăţenilor Români” aşa ţi-ai justifica mesajul.

Cam asta este toată activitatea lui Raeţchi jr. şi a FACIAS ! Pentru a pupincuriza şi mai mult electoratul din Israel, Raeţchi jr. anunţă pompos că: „pentru o mai buna cunoastere si recunoastere a cumplitei istorii a Holocaustului din Romania, FACIAS initiaza un program de comemorari cu functie educativa.” Bineînţeles că aceste evenimente nu au niciun fel de program, date, locaţii sau ore :). O abureală electorală de 2 bani, care în viziunea lui Raeţchi jr. îi va prosti pe israelienii votanţi. Nu înţeleg cum poate Raeţchi jr. să-i desconsidere în aşa hal pe oamenii aceştia ! Dar de ce mă mir când Raeţchi jr. e tipul de slugă care linge unde a scuipat ? După ce l-a flegmuit pe copiatorul Ponta cu apelativul „cârlan”, acum îşi plimbă limba pe fesele lui „ca candidat” USL.

Misiunea lui divină în viitorul Parlament al României e una gândită foarte adânc : “Motivul pentru care va scriu este univoc: doresc sa va asigur personal ca, intr-adevar, sfarsitul lumii voastre abuzive si nereglementate este aproape. Intr-un fel sau altul, cu sprijinul autoritatilor, al comunitatii internationale sau evreiesti, al unor entuziasti ai decentei si exclusiv prin forta legii, site-urile si publicatiile voastre FIE VOR INTRA IN LEGALITATE, FIE SE VOR INCHIDE. Este o promisiune. Libertatea voastra de exprimare va fi deplina atata timp cat va respecta legea statului si legea minimei decente.” Aici  Raeţchi jr. intră iar într-o contradicţie electorală, ca şi în cazul acţiunilor FACIAS, păi ori e „libertate deplină”, ori e îngrădită de lege ? Sau e deplină şi îngrădită de lege ?

Închei aici rîndurile despre acest personaj libidinos, ale cărui bale curg după un fotoliu de parlamentar. Ca o concluzie, rezum toată campania lui Raeţchi jr. cu următoarele:

„- Nu aveti pensiile foste militare reintregite ? Va redam cuantumul din decembrie 2010 la cei peste 26.500 de beneficiari! Nu aveti lege a pensiilor militare de stat pentru militarii de cariera , ci doar pentru procurorii si judecatorii militari? La anul o sa aveti.
Va aducem pensiile la cuantumul din decembrie 2010, va facem legea pensiilor militare de stat .
– Dar noi nu mai avem pensii militare si nici statut de militari in rezerva, zise cineva.
– Va facem noi, nicio problema. Se ridica un fost militar batranel din multime:
– Eu nu am pula!
– Se rezolva, zice candidatul la parlamentare al aliantei USL. Cineva din spate il trage de maneca:
– Sefule, dar asta nu putem sa-i dăm.
– Taci mă, ca dupa alegeri asta o sa le dăm la toti ……”

Reclame
 1. truthOrdaRe
  26/11/2012 la 17:54

  un ticalos si jumatate……nu am mai vazut demult asa un tampit!!

  Apreciază

 2. truthOrdaRe
  28/11/2012 la 20:40

  foarte tare site-ul tau! Multumesc pt ceea ce publici! Succes!

  Apreciază

 3. vasile ion
  10/01/2013 la 14:22

  Domnule Neica Nimeni, de und pana unde ai ajuns la concluzia ca Ov.Al. Raetchi ar fi evreu ? Ti-a spus cumva mamica dumitale? Te-a indoctrionat eventualul tatic?!? Te asigur ca gresesti profund, in cautare de senzational(?) de cea mai joasa calitate, acest nume fiind venerat, de pilda, in istoria Vecinilor de la Rasarit, gratie generalului care a fost cu ideea incendierii Moscovei in calea lui Napoleon, Pune mana pe carte, neipravitule, si afla macar in ceasul final al existentei tale neinsemnate ca, indiferent de originile cuiva, FAPTELE conteaza, nimicule!

  Apreciază

 4. 29/03/2016 la 01:08

  Nu e jidan. E doar o lichea patentată!

  Apreciază

 1. No trackbacks yet.

Comentaţi

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s