Prima pagină > Despre Lichele, Poporul Ales > Monumentul balonului de săpun

Monumentul balonului de săpun

sapunNu cred să existe copil care să nu fie încântat când dintr-o suflare umple văzduhul cu baloane de săpun în culorile curcubeului. Oare câte astfel de baloane erau din „săpun de evreu” ? Poate ne răspunde unul dintre cercetătorii holocaustului, doar a fost o piesă de rezistenţă în dosar. România a fost presărată cu „monumente ale săpunului” de care te apropii cu oroare şi compansiune pentru milioanele de evrei ucişi de nemţi şi apoi topiţi în calupuri de săpun. O grozăvie inventată de minţile bolnave ale naziştilor ?

simonDar cine a descoperit pentru prima oară acest comportament deviant al criminalilor nazişti ? Nimeni altul decât celebrul vânător de nazişti, Simon Wiesenthal ! Acesta publica în 1946, la Viena, în ziarul comunităţii evreieşti „Der Neue Weg”, informaţia că sinistra uzină de săpun a funcţionat în Galiţia, în localitatea Belzec, şi că „din aprilie 1942 până în mai 1943, 900.000 (Nouă sute de mii) de evrei au fost utilizaţi ca materie primă în această uzină” şi că „după 1942, oamenii din Guvernămîntul general ştiau foarte bine ce însemna săpunul RJF. Lumea civilizată – continuă Simon Wiesenthal, nu-şi poate imagina bucuria pe care acest săpun o procura naziştilor din Guvernămîntul general şi soţiilor lor. În fiecare bucată de săpun ei vedeau un evreu care fusese astfel împiedicat să devină un al doilea Freud, Ehrlich sau Einstein.”  Cine putea să-l contrazică pe renumitul vânător evreu Simon Wiesenthal ?

Înfricoşătoarea legendă este prezentată cu sârg în presa românească şi în ziua de azi… „La intrarea in cimitirul evreiesc din Sarata, pe partea dreapta, se afla un monument din piatra, sub forma unui pasari, idee sugerata de inciziile laterale sub forma unor aripi, terminat in parte de sus cu o portiune metalizata, simbolizind o torta. Monumentul are pe frontispiciu o inscriptie in limbile romana si ebraica. Textul, desprins parca dintr-o alta lume, te copleseste prin mesajul sau: „Aici zac evreii prefacuti in sapun de bestiile fasciste intre 1939-1944. In amintirea lor infratiti-va popoare in lupta pentru o lume noua”Vigdar Hari, presedintele Comunitatii Evreiesti din Bacau: „N-as putea sa va spun nici cind a fost ridicat si nici de catre cine acel monument”…Eugen Sendrea, expert in patrimoniu: „Monumentul a fost ridicat in anul 1953, in memoria victimelor fascismului. In fisele din 23 mai 1963 era considerat monument istoric. In noua lista a monumentelor din 1977, nu a fost inclus, deoarece existau incertitudini, conducatorul comunitatii evreiesti de atunci, Aizerman, precizind la un moment dat ca nu detine dovezi concrete ca acolo ar fi ramasite umane. Insa zvonul este ca sub monument sunt depozitate opt lazi cu sapun facut din cadavrele evreilor” (Ziarul de Iaşi – 21.01.2003)

soapCutremurător: Evreii prefăcuţi în săpun la Auschwitz, abandonaţi între buruieni:Nici măcar locul unde a fost îngropată o bucată de săpun fabricată din trupurile evreilor omorâţi în lagărele de exterminare naziste de la Auschwitz şi Dachau nu este îngrijit. Pe placa monumentului , din cauza ierburilor, cu greu se citeşte cutremurătorul mesaj: „Aici sunt îngropate victimile barbariei naziste, omorâte şi prefăcute în săpun. Rugaţi-vă pentru dânşii”! (Adevărul – 1 iulie 2011). „Un zid masiv si inalt de piatra apara ramasitele comunitatii evreiesti, atat de numeroase, in Sighet, inaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Aici se pot gasi cripte si morminte ale rabinilor care au slujit in oras. Una din cele mai importante monumente din cimitir este „Monumentul sapunului”, in memoria celor exterminati in lagarele naziste. (Gazeta de Maramures – 26 Iulie 2010)

„Ne-a arătat monumentul, (din Piteşti n.a.) pe care scria: „Trupurile fraţilor noştri evrei, exterminaţi în lagăre de concentrare şi în camere de gazare de către fiarele fasciste, au fost transformate în săpun (Rein Judisches Fett). Am reînhumat acest săpun, rămăşiţele sfinţilor noştri martiri, astăzi 22 august 1975“. Fiecare clipă trăită în lăcaşul morţii şi al durerii l-a marcat pe dl Emeric Rosenberg pentru toată viaţa.” (Amos News – 14-10-2004). Câtă suferinţă, câte lacrimi, câtă grăsime, toate îngropate sub lespezile reci ale acestor monumente ! Doar gândind la asemenea atrocităţi te face să te cutremuri de cruzimea poporului german ! Abominabilă naţie, adevărat Holocaust !

s2Hop ş-aşa ! „Materialul clientului” face lumină şi calcă în picioare tonele de beton şi marmură, acoperite cu nenumărate coroane de flori :). Evreul Lucian Zeev Herşcovici are cuvântul în publicaţia evreiască ACUM.TV : „Istoria săpunului R. I. F. este ciudată (cum ciudată, face parte din probele Holocaustului, nu ? n.a.). În timpul Holocaustului şi al celui de al doilea război mondial, ca şi după aceea, acest săpun a căpătat un aspect special (nu cumva profitabil pentru evrei ? n.a.): s-a afirmat că ar fi fost făcut din grăsime umană, respectiv din grăsimea evreilor ucişi în lagărele morţii naziste. Crima nazistă nu s-ar fi limitat la omorârea ăn masă a evreilor, ci ar fi fost urmată de profanarea cadavrelor şi folosirea lor pentru producerea de săpun pe scară industrială. Acest săpun ar fi fost numit R. I. F., respectiv R. J. F. (Rein Juedisches Fett, în traducere: Grăsime evreiască pură). Ulterior însă, s-a dovedit că iniţialele R.J.F. reprezentau o confuzie a iniţialelor R.I.F., al căror sens era Reichsstelle fuer Industrielle Fettversorgung (Autoritate de stat pentru aprovizionare cu grăsime industrială)…

Printre istoricii israelieni şi evrei care au demonstrat că este vorba despre un mit (nu minciună odioasă, scornită de evrei ? n.a.), putem cita numele unor specialişti de vază în domeniul Holocaustului, precum Iehuda Bauer, Gitta Sereny, Walter Zeev Laquer, Deborah Lipstadt, Shmuel Krakowsky, Raul Hilberg. O analiză DNA facută de un laborator al Universităţii din Tel Aviv la cerea Institutului Yad Vashem din Ierusalim a demonstrat că acest săpun nu conţine nici un fel de grăsime. Datorită războiului s-a creat o lipsă de grăsimi industriale. Urmarea a fost trecerea producţiei de săpun sub controlul statului. Denumita R. I. F., aceste iniţiale au fost imprimate pe fiecare bucată de săpun din această categorie. Acest săpun era de calitate inferioară şi a început să fie distribuit în lagăre, precum şi în ghetouri. (la ce mai folosea săpunul, dacă evreii urmau să fie exterminaţi ? n.a.)

Cert este că acest zvon a ajuns la urechea lui Heinrich Himmler, şeful S.S.-ului. Faptul nu i-a plăcut lui Himmler, deoarece însemna profanare de cadavre. (Hopa, pe asasin îl interesa profanarea ? n.a.) Prin urmare, el a ordonat arderea cadavrelor sau îngroparea lor imediată… Unele depoziţii la Tribunalul Internaţional de la Nuernberg au afirmat existenţa unor asemenea fabrici. Unul dintre martori, Sigmund Mazur, a afirmat că grăsimi umane necesare producţiei de săpun ar fi fost separate de oase în cadrul Institutului Anatomic din Danzig. Ulterior însă, s-a constatat că nu putea fi vorba despre producerea de grăsimi în cantitaţi industriale, necesare producţiei de săpun. Totuşi, unii intelectuali şi oameni politici au crezut (şi mediatizat în toată mass-media n.a.) în veridicitate faptului, fără a-l verifica, fără a fi istorici. Printre aceştia menţionăm pe scriitorul Ilya Ehrenburg si pe vânătorul de nazişti şi scriitorul Simon Wiesenthal.

Un prieten, istoricul Shimon Rubinstein, originar din Bârlad, mi-a povestit că tatăl lui a fost chemat la comunitatea evreiască din oraş, împreună cu alţi evrei, să cumpere săpun RIF. Comunitatea cumpărase întreaga cantitate aflată la un magazin din oraş, pentru ca acel săpun să nu fie folosit, pentru a nu fi profanată memoria evreilor ucişi. Atunci când a venit acasă, a pus săpunul deoparte, afirmând că este săpun sfânt, făcut din evrei şi nimeni nu are voie să se atingă de el. După câţiva ani, probabil în 1946, săpunul a fost înmormântat la cimitirul evreiesc din oraş. De fapt, prima înmormântare a săpunului RIF în România a avut loc la Fălticeni. Au urmat alte asemenea înmormântări, ceremoniale, în alte oraşe. Îmi amintesc monumentul săpunului RIF de la cimitirul evreiesc din Galaţi, chiar la intrarea cimitirului… Un mit istoric…” (ACUM TV – 19.07.2009)

Un mit istoric ? Nu. O minciună ordinară aruncată în lume de propaganda evreiască ! O minciună ordinară pentru care au primit lacrimi, compasiune şi sume indecente de bani ! O minciună ordinară care nu a fost niciodată recunoscută de cercetătorul holocaustolog Elie Wiesel, Radu Ioanid şi comisiile lor ! O fetidă minciună pentru care nu şi-au cerut scuze omenirii niciodată !

Reclame
 1. truthOrdaRe
  06/12/2012 la 17:08

  da monumentul prosopului nu este?

  Apreciază

 2. 06/12/2012 la 19:15

  Desi cercetatorii evrei insisi au demonstrat ca toata aceasta istorie este pura inventie, existand si un articol complet pe wiki, problema nu este nici chiar atat de simpla si nici pe departe rezolvata. In primul rand din punct de vedere moral. Pentru ca dl Simon Wiesenthal & Co nu si-au cerut niciodata iertare pentru agresiunea mediatica la care am fost supusi cu aceasta mizerabila inventie timp de jumatate de secol. Mai are rost sa reamintesc ce riscam acum 50 de ani sa punem la indoiala sapunul din evrei, abajururile de lampa din piele de evreu si capetele de om micsorate? Nici acum nu suntem departe, pentru ca in multe state europene, ridicarea acestei probleme este interpretata ca incriminare a perfidiei evreiesti, ca atare antisemitism. Apoi trebuie tinut cont ca nicaieri aceste „monumente” nu au fost demolate. Am fotografiat astfel de monumente cu inscriptii incendiare in Franta si Spania, culmea in Spania, care nu a mai cunoscut persecutia evreilor din timpul Inchizitiei. Si nicaieri nu s-a pus problema demolarii lor, de altfel, chiar ridicarea acestei probleme este incriminata drept antisemitism. Asa cum este si la noi. Si mai stiu inca doua astfel de „monumente” care ultragiaza insasi ideea de umanitate. Spuneam ca problema nu e chiar atat de simpla pe cat pare. Normal ca dupa ce evreii insisi au recunoscut ca este o inventie, sa nu mai aiba tupeul sa ridice aceasta problema. Dar dansii nu pot sa renunte la jumatate de secol de indoctrinare si otravire a constiintelor. Se mai poate stoarce un gescheft din aceasta istorie, utilizand iude autohtone. Ca doar nu ne-om face iluzii ca cele doua articole au fost scrise la intamplare, ca si titlul incendiar, desi continutul dezminte aceasta istorie. Pentru ca din zece insi care vad articolul, doar unul il si citeste, la toti insa li se insurubeaza adanc ideea in creier, chiar daca stiu ca e falsa. Dati va rog, o cautare pe Google dupa „sapun din evrei”. Surpriza? Ce este indexat pe primul loc? Un text scris de o pramatie ce-si zice Flori, si care face pe fetita nestiutoare, citez:
  „Nu sunt prea bine documentata, insa mi-as dori tare mult sa aflu cu adevarat ce s-a intamplat atunci. Stiu doar ca nemtii, poporul cel mai civilizat si apreciat, au topit milioane de evrei, pe care ii urau, pentru a face sapun din ei. Sapunul acesta a fost adus si in Romania, la Pascani, unde, cand s-a aflat ca provine din trupurile evreilor, trenurile pline au deraiat, si fiecare bucata de sapun a fost ingropata pentru a oferi un omagiu evreilor si pentru a isi gasi linistea pe cealalta lume. Exista si acum, cimitirul de evrei din Pascani.” Si zice ea mai departe, citand alta pramatie: „Evreii plecati din Romania vorbesc mai bine romanest, fara accentul ala stalcit pe care il intalnesti la romanii plecati in America…si stii ceva ? am avut prilejul sa ma documentez despre activitatea evreilor romani din Israel…sa stii ca ne dau lectii de patriotism pentru tara unde s-au nascut…sunt mai romani decat noi cei de acasa, si stii ce corect vorbesc romaneste ? cand se intalnesc intre ei vorbesc romaneste…Dar asta nu insemna ca nu imi pun intrebari despre Holo…Si nici de bunele lor intentii despre noua ordine mondiala…So , nu-ti fie rusine ca esti ceea ce esti” Chiar credeti ca dansii au scris asta asa, pur si simplu din intamplare? Faptul ca mizeria este indexata pe primul loc de doi ani de google, dovedeste ca dansii au fost consiliati SEO, si stiu exact ce au de facut. Forumurile de discutii de pe Historia, Softpedia sunt pline de astfel de interventii. Nu sunt adept al teoriei conspiratiei, dar se constata ce se duce un adevarat razboi mediatic iudeo-roman. Si nu numai in ceea ce priveste istoria evreilor in RO, ci tot ce poate insemna un punct de sprijin, familie, credinta, cultura nationala…Ar mai fi enorm de multe de spus.

  Apreciază

 3. merisorul
  06/12/2012 la 20:05

  Este posibil sa inventeze si asa ceva, apoi sa-i faca un monument langa cel al sapunului…:)

  Apreciază

 4. merisorul
  06/12/2012 la 20:15

  Stiu dle Corneliu ca sunt multe de spus, dar cu rabdare si bine documentati le vom spune pe toate. E de datoria noastra s-o facem, chiar daca acum, in acest moment, lumea nu prea este interesata de aceste subiecte. Mai ales generatia tanara ! Eu, cel putin, incerc alaturi de altii ca dvs. sa prezentam argumentele care demonteaza minciuni perpetuate zeci de ani. Ridicam semne de intrebare si invitam la dialog, la conversatie… Inca-l astept pe Vindecatoru sa-mi raspunda la tema Abator, nu da semne, am rabdare :). V-am trimis un mesaj pe FB si blog. Cu stima

  Apreciază

 5. ad.rian
  06/12/2012 la 20:23

  Inca unul din miturile fondatoare ale constiintei iudaice in permanenta transformare, pentru identificarea tuturor oportunitatilor in care mereu altii sunt de vina pentru tot ce li se intampla, fiind buni de plata.

  Apreciază

 6. coriandru
  05/01/2013 la 20:19

  citez pe dl corneliu munteanu ….Flori :)) „Stiu doar ca nemtii, poporul cel mai civilizat si apreciat, au topit milioane de evrei, pe care ii urau, pentru a face sapun din ei. Sapunul acesta a fost adus si in Romania, la Pascani…”
  Nu mai pot de ras fratilor!!….exista asa ceva scris pe internetu asta??…..:))))))

  Apreciază

 7. Nicolae
  16/03/2013 la 21:00

  în umbrã „holocau$tului”, se ascund criminali jidani ai Anei Pauker care au omorit peste Un Milion de romãni! Cerem acuma 200 de miliarde de Euro despãgubire dela criminali jidani!

  Apreciază

 8. David
  05/10/2015 la 17:20

  Romani pacatosi si criminali.Domnule Munteanu,poti dormi noaptea mai bine daca sapunul facut din evrei este doar o poveste.Si cam ce importanta ar avea daca lucrurile ar sta chiar asa?Cine sunt beneficiarii acelor bani extorcati de evrei cu povestile lor?Poate copiii acelor victime care au ramas cu fundul gol dupa ce au fost jefuite de tot ce parintii lor au agonisit pana cand au fost urcati in trenuri spre Bug?
  Sincer,in spatele comentariilor infantile produse de Domnia voastra,se ascunde un om mic,pathetic si rasuflat.Poantele astea antisemitice sunt trecute de mult,putini sunt prostii care nu au sesizat.Inca.

  Apreciază

 9. David
  05/10/2015 la 17:25

  @nicolae
  Nu fi prost roman jegos ce esti! Comunistii v-au ciocanit find a erau comunisti,nu fiind ca erau evrei.Daca citeai ceva carti la viata ta poate pricepeai cam cat de dobitoc esti.

  Apreciază

 1. No trackbacks yet.

Comentaţi

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s