Prima pagină > Despre Lichele, Diverse, Presa Românească > In „cock” we trust

In „cock” we trust

200Feministele din lumea întreagă au salutat cu un entuziasm de nedescris îndeplinirea unui vis pentru care au militat încă din sec. XIX: tipărirea unei bancnote importante având chipul unei mari personalități feminine. Iată că după secole de luptă acerbă, dezbateri aprinse, manifestații zgomotoase, campanii virulente de presă, invadarea spațiului virtual, ultima redută a misoginismului este pe cale să fie cucerită. Și toate acestea se datorează activității prodigioase a unei femei cu sânge albastru românesc !   ”Alteța Sa Regală Principesa Irina a României”, a 3-a, în ordinea numerelor de pe tricou, din quintet-ul de odrasle al Casei Regale a României și a 55-a în succesiunea la tronul britanic, este pe cale să devină prima femeie ”tipărită” pe o bancnotă americană !

Spre marea satisfacție a poporului român, chiar dacă principesa nu a învățat limba română și arată ca o mârlancă nespălată, chipul ei va înobila dolarul. Casa Regală a României a și elaborat un comunicat prin care își exprimă speranța că justiția americană va judeca echilibrat propunerea venită din partea cetățenilor statului Oregon: apariția bancnotei de 2000 $ care să aibă pe față chipul ”muncit” al delicatei principese, iar pe spate să fie tipărit ”crezul” Alteței Sale și al Mișcării Feministe Mondiale: ”In cock we trust”. Până la urmă, judecând la rece, nici că se putea o alegere mai înțeleaptă: Irina a României a fost, până la ce 60 de ani purtați cu demnitatea moștenită de la tatăl său regele Mihai I, este o femeie modestă, dedicată muncii la o modestă fermă, cu un trecut modest în relații extra-conjugale față de străbunica sa regina Maria, cu venituri modeste față de bunicul ei regele Carol II, etc.

Ca orice persoană augustă, principesa a făcut o pasiune pentru ocrotirea animalelor. Dar, spre deosebire de alți snobi din aristrocație, ei i-a plăcut ”cock-ul” (cocoșul, nu va gândiți la prostii, e femeie serioasă…:). Este posibil ca această atracție să provină chiar din gena familiei regale, regina Maria fiind o mare amatoare, Carol II poseda un ”cock” impresionant, etc… În orice caz Irina a dus această pasiune la extrem, fiind celebră în comunitatea locală, iar acum, datorită mass-media și în lumea întreagă ! Toată presa a scris zilele acestea despre realizările odraslei regale. Cu titluri de o șchioapă s-a anunțat că Walt Disney, dacă mai trăia, ar fi ecranizat povestea Irinei: ”The Princess and the Cock”. Onorant nu ?

Nu putem încheia acest modest tribut fără a ne exprima cele mai alese și sincere mulțumiri M.S.R. Regele Mihai I al României pentru modul exemplar în care și-a crescut și educat principesele, cultivându-le sentimentul onoarei și al dragostei de țară. Suntem o națiune fericită când membrii Casei Regale ne reprezintă cu cinste și devotament pe tot mapamondul. Trăiască Regele Mihai I, Principesele, Principele Radu și toată Casa Regală !

Reclame
 1. 17/08/2013 la 14:01

  Ce faceti voi aici este similar cu ceea ce faceau si fac si acum postacii usl care il acuza pe Basescu de tot ceea ce dauneaza membrilor USL. Femeia a gresit, sa faca si puscarie daca e cazul, dar Majestatea Sa nu cred ca trebuie pus la zid pentru prostia fiicei sale care inca nu a fost declarata vinovata de justitia americana.

  Apreciază

 2. merisorul
  18/08/2013 la 11:57

  Părerea mea este că Mihai I, după ce și-a arogat din nou calitatea de rege al României (recunoscută de altfel), ar trebui să aibă minima decență și să-și ceară scuze poporului pentru modul în care s-a ocupat de educația odraslelor sale ! Vezi faptul că NU le-a învățat limba română, a permis căsătoria Margaretei cu farsorul Duda (fiul unui secretar PCR), l-a lăsat să candideze pentru președenție, a acceptat relația cu Iliescu doar pentru a-și recăpăta averea, etc. Nu mai aduc în discuție 23 august 1944. Un rege NU are voie să se comporte în asemenea mod, recurgând la compromisuri dezonorante. De fapt, realitatea i-a mai dat o palmă peste augustul obraz, dar probabil că e prea bătrân ca să reacționeze iar ”demnitate” a fost un cuvânt străin pentru el întotdeauna…

  Apreciază

 3. vicius
  20/08/2013 la 10:37

  In cocks we trust!! … LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

  Apreciază

 4. vicius
 1. No trackbacks yet.

Comentaţi

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s