Prima pagină > Despre Lichele, Poporul Ales > Un raport ca-n stalinism 1

Un raport ca-n stalinism 1

elie-wiesel1”COMISIA INTERNAȚIONALĂ PENTRU STUDIEREA HOLOCAUSTULUI ÎN ROMÂNIA”, așa se numește grupul care a emis, în urma unor studii ”aprofundate”, celebrul Raport Final prin care România a fost declarată una dintre principalele țări vinovată pentru genocidul evreilor din WW-II. Interesant, nu ? Suntem catalogați drept un popor criminal, care a participat la masacrarea ”nu se știe exact” câtor evrei. Dacă se poate, cât mai mulți !

Provocator acest raport pentru unul ca mine, căruia îi place istoria. Și atunci am zis că trebuie să-l analizez cu atenție, mai ales că, pentru a se ajunge la asemenea concluzii cutremurătoare, nu poți să te joci cu supoziții, presupuneri sau mărturii orale. Îți trebuie documente, descoperiri arheologice, declarații ale participanților la ororile comise. Doar așa se poate argumenta științific și apoi acuza un popor întreg. Așadar, cu o poftă teribilă de a descoperi această latură îngrozitoare a românilor, m-am ”așezat” cu burta pe Raport.

Nici nu mi-am aranjat bine burta că m-a și trecut o senzație din aceea groaznică, când te umpli cu gaze (nu Cyclon B…) și nu poți scăpa de ele pentru că te afli în public. Păi bine stimați autori ai Raportului, care om de pe planeta asta poate crede că este o cercetare științifică întreprinsă cu profesionalism și imparțialitate când:

grupul este format din 33 de membri în frunte cu renumitul Elie Wiesel (nu-i cunosc pregătirea). Din acest grup cel puțin 20 sunt evrei ! Români, cu indulgență am adunat 9, iar restul ceva nemți (nu garantez pentru toți 4). De aici se poate trage o primă concluzie și poate cea mai importantă: Raportul a fost făcut de evrei ! Din această evidență apar și primele semne de întrebare în legătură cu imparțialitatea și buna-credință puse la baza acestui raport. Și asta doar din cele văzute pe prima pagină… Oare ce ne așteaptă în continuare ?

va urma

  1. nu-s tirtan
    12/10/2016 la 22:51

    Dovada ca raportul cu pricina a devenit litera de lege pt unii tirtani, si bat apa in piua pe meleagurile intinse ale internetului, bineinteles imbracati in piele de mioare cum se poarta acum la moda in media: http://ligaoamenilordeculturabontideni.blogspot.co.uk/2013/06/masacrul-de-la-odessa-si-falsul-prin.html

    Apreciază

  2. andrei
    08/10/2017 la 21:33

    33 de membrii ..asta sa fie o aluzie la masonerie ?! 33 de grade ! Ce nesimtire ar trebuie toti trasi in teapa la propriu pt toate crimele facut in numele Dumnezeului lor Lucifer fiindca lui i se inchina .

    Apreciază

  1. No trackbacks yet.

Comentaţi