Prima pagină > Diverse > O victorie cât un partid

O victorie cât un partid

e.u.Sincer nu m-am așteptat… dar speram. După ce ajunsese ”Diavolul nr.2” în mass-media, vinovată de tot ce s-a întâmplat în țara asta în ultimii ani. O cunoștință bună de a ei, îmi spusese acum câțiva ani, că nu este cea din presă, că este o luptătoare și chiar vrea să ”facă” ceva în țara asta. Am mers pe mâna ei, chiar și când aveam dubii. Citind presa și vizionând emisiunile ”contra”, încercam să deslușesc ce se află printre rânduri. De ce tocurile ei se afundau în nisipul din comuna X sau se împiedicau pe treptele primăriei Y. Ce căutau ele (tocurile) acolo…

Am înțeles că acolo să inaugura o construcție sau un contract de dezvoltare a zonei era semnat. Restul nu m-a interesat. Ce culoare are rochia, cât costă poșeta, de ce are părul în stânga, cât de înalte sunt renumitele tocuri. Și au fost multe astfel de momente, presa e martoră. Dar nu conta ce se întâmplă acolo, importantă era persoana ei. Și au terfelit-o ca pe ultima cârpă, au scuipat pe ea tot veninul, au murdărit-o cu lături din cap până-n picioare, fără limite. După ”rocada” din vară a guvernelor, subit n-a mai prezentat interes. Rămăsese ”Diavolul nr.1” să primească toată mizeria.

Și s-a retras din prima linie. Au crezut-o învinsă, o umiliseră destul. Numai că iată, nu a fost să fie. Victoria ei de la aceste alegeri, este celălalt obraz, întors acelor slugi plătite să murdărească. Mandatul obținut la Roman este și o palmă dată conducerii PDL pentru aruncarea ei în uitare. Nu a trădat, nu a plecat, nu a cedat. A rămas să lupte și a câștigat. Victoria ei spune multe despre cum trebuie să te ”bați” în politică și să construiești ceva când ai puterea.

Victoria Doamnei Elena Udrea face cât un partid !

Categorii:Diverse
  1. truthOrdaRe
    10/12/2012 la 19:54

    LIKE!

    Apreciază

  2. Viorica Dobre
    10/12/2012 la 19:57

    Bravo ei! Din cauza teroristilor de la antene, rtv-uri si irealitati am devenit un popor de antenizati (nu toti dar o mare parte a populatiei cu un nivel mai scazut de inteligenta)

    Apreciază

  3. Optimista
    10/12/2012 la 20:11

    Felicitări pentru vorbele bune din acest articol și mai ales pentru nivelul superior de înțelegere al naturii umane (nu neapărat cea feminină). Am exact aceleași gânduri și aprecieri vis a vis de doamna Elena Udrea. Am admirat-o de când a intrat în politica ”mare”. I-am urmărit toate aparițiile publice, le-am cântărit și nu am găsit niciodată nimic de criticat sau mai corect spus, nimic semnificativ, nimic important pentru profilul ei de om politic. Pe scurt: frumoasă, corectă și deșteaptă. E părerea unei femei, fără umbră de subiectivism.
    Felicitări Elena Udrea, mai ai mult de făcut în politică și sunt convinsă că vei face. Eu îți urez succes din toată inima.

    Apreciază

  4. aurel
    10/12/2012 la 20:49

    FELICITARI ELENA !! DIAVOLII MEDIATICI NU AU REUSIT SA TE RAPUNA !!

    Apreciază

  5. daniel
    11/12/2012 la 08:41

    flicitari felicitari D-na ELENA ,TOT RESPECTUL

    Apreciază

  6. viorel
    11/12/2012 la 10:02

    Avea dreptate Petre Tutea la rticolul precedent…Asta citind cometariile, ca articolul nu pupa in cur pe nimeni

    Apreciază

  7. dumitrucaruntu
    12/12/2012 la 13:40

    USL-istii au semanat ura in ultimii 8 ani. Oare ce vor culege? Iar atacurile impotriva Elenei Udrea sunt o dovada despre ce fel de barbati sunt Prostanacu’, Plagiatoru’ etc.

    Apreciază

  8. Prof.dr. Popescu
    04/02/2013 la 17:10

    NB!

    Apreciază

  9. Anonim
    11/03/2013 la 20:17

    dintre toate comentariile asta-i maxim; nota bene ce, dom’ profesordoctor ? baizauei, profesordoctor de ce ?

    Apreciază

  1. No trackbacks yet.

Comentaţi